Meten

Hoe meet ik het zonweringdoek op de juiste manier?

Wanneer u een nieuw zonweringdoek besteld, dan heeft u de juiste maten nodig van het doek. Maar wist u dat u deze maten ook kunt opmeten terwijl het oude zonweringdoek nog gemonteerd is? In twee eenvoudige stappen weet u de exacte maten van uw zonneschermdoek.

3605-piedra-tekening-zonweringdoek24

Stap 1: Rol uw zonweringdoek volledig uit zodat het doek slap komt te hangen in de mechaniek. Hierdoor kunt u de totale hoogte en breedte van het zonneschermdoek eenvoudig opmeten met een rolmaat.

Stap 2: Noteer de zowel de breedte als de hoogte van het doek. U hoeft tijdens het opmeten geen rekening te houden met de zoomen of iets dergelijks, de maten die u opgeeft zijn tevens de afmetingen van het eindproduct. Het is dan ook de maat die wij adviseren om te bestellen. Mocht u een volant bij uw zonneschermdoek willen bestellen? Dan hoeft u alleen de breedte van de volant op te meten.

Indien u uw doek al heeft gemonteerd, dan kunt u natuurlijk ook de exacte maat opmeten. Zodra u de maten van uw zonneschermdoek weet, dan kunt u deze maten eenvoudig invoeren op onze website bij de door u gekozen kleur. U krijgt dan meteen het aantal vierkante meters te zien en de prijs! Hierdoor komt u niet voor onverwachte kosten te staan!

Heeft u uw nieuwe zonweringdoek ontvangen en u wilt deze monteren? Volg dan de instructies van onze montage pagina.